Residencial Bellevue, Benalmadena  

2-3 makuuhuonetta, alkaen 439,500 €

1/12

Nykyaikaista arkkitehtuuria. Andalusialaisessa kaupungissa Benalmádena Pueblossa sijaitsee 24 ylellistä kotia, turvallinen yhteisö ja yksityinen pääsy.

 

Kaikki asunnot ovat etelänsuuntaan, joten niistä on upeat näkymät merelle. Tätä kaikkea täydentää, tilava solarium, jossa on ulkokeittiö / grilli ja poreallas. Taloyhtiössä on uima-allas ja chill out alue. Täydellinen välimeren elämän nauttimiseen.

Residencial Bellavue sijaitsee muutaman askeleen päässä Benalmádena Pueblon keskustasta, 10 minuutin päässä Torrequebrada-golfklubista ja helppo pääsy A7-moottoritielle.

 

Valkoiset seinät, kivi ja suuret ikkunat koristavat julkisivua ja yhdistyvät luonnollisesti ympäristöön. Sen tilavat sisätilat on suunniteltu huolellisesti antamaan kirkkautta ja runsasta luonnonvaloa. Suunnittelun, teknologian ja toiminnallisuuden ansiosta tärkeintä on ollut varmistaa siellä asuvien ihmisten mukavuus ja hyvinvointi.

 

Taloissa on maanalainen autotalli, jossa on kaksi paikkaa, turvallinen yhteisö, yksityinen pääsy, korkea energiatehokkuus, lämmöneristys ja keskusilmastointi, optimoidut sisäiset lämpötilat, turvalasit aurinkovahvistuksella ja akustinen käsittely, keittiö ja kylpyhuone täysin varustettu ykkösluokan tuotemerkeillä ja Domotic-järjestelmällä. 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

OTA YHTEYTTÄ MYYNTITIIMIIMME

SOITA, WHATSAPPAA TAI 

LÄHETÄ EMAIL:


 

+34 698 438 202  Markus Aho

markus.aho@frameproperties.es

+34  631 85 99 04  Kristian Kaarna

kristian.kaarna@frameproperties.es

VOIT MYÖS LÄHETÄÄ MEILLE ALLA OLEVAN YHTEYSLOMAKKEEN!

SEURAA MEITÄ
  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Frame Properties with Frame Design