top of page

Big Blue Exclusive Villas  

4 makuuhuonetta, alkaen 630.000 €

Herää joka päivä unelmien syntymispaikassa!

Todellisen rauhan ja mukavuuden keidas sydämessä, Torremuellen luonnonpuistossa, ja etuoikeutetuista näkymistä Välimerelle ja sen rannikolle, Big Blue Exclusive Villas toivottaa sinut tervetulleeksi aivan uudenlaiseen elämän ymmärtämisen merkitykseen.

Konsepti, jossa korkeimmat rakennusominaisuudet sulautuvat sen maksimaaliseen toimivuuteen

suunnittelu, luomalla tilavia huviloita, täynnä valoa ja elämää.

Mukavuutta ja rentoutumista Costa del Solin ylellisimmillä alueilla, joka on ihanteellisella paikalla parhaiden kuljetus-, gastronomia- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien yhteydessä.

Yksinoikeus, sijainti ja tunteet yhdistyvät uudessa paikassa, josta voi soittaa kotiin.

 

Big Blue -tukikohta on yksi eksklusiivisimmista Costa Del Sol -paikoista, ja sieltä on suora yhteys moottoriteille ja kuljetuksille tuskin 15 minuutin ajomatkan päässä kansainväliseltä lentokentältä tai 20 minuutin ajomatkan päässä sekä Malagan kaupungista että Marbellasta. Yksittäinen erillisalue jokaisen palvelun, arvostettujen koulujen sekä vapaa- ja viihdealueiden lähellä.

Sijaintinsa ansiosta kaikki ylelliset Big Blue -huvilat luottavat upeisiin panoraamanäkymiin merinäköalalla eturivillä Välimerelle vaikuttavassa maisemassa Benalmadenan rannikolta Fuengirolan lahdelle. Vertailemattomat nähtävyydet, jotka vahvistavat harmoniaa, jonka kanssa.

 Big Blue Exclusive -huvilat on suunniteltu luonnon ilmapiirissä kaikissa yksityiskohdissa inspiroimaan korkeinta elämäntyyliäsi.

 

Big Blue Exclusive Villas toivottaa sinut tervetulleeksi uuden elämän merkityksen ymmärtämiseen. Konsepti, jossa korkeimmat rakennusominaisuudet yhdistyvät suunnittelun maksimaaliseen toimivuuteen, luoden tilavia huviloita, täynnä valoa ja elämää.

 

Mukavuutta ja rentoutumista Costa del Solin ylellisimmillä alueilla, joka on ihanteellisella paikalla parhaiden kuljetus-, gastronomia- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien yhteydessä.

 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page