top of page

Buena Vista Hills, Mijas 

3-4 makuuhuonetta, alkaen 620,000 €

Haluatko itse suunnitella unelmiesi talon? Täällä se on mahdollista!! Kompleksi Buena Vista on Mijaksen rinteelle, Mijas Pueblon naapuriin, rakennettava upea huvila-alue jonne nousee 26 modernia taloa. Tontit ovat kokoa 520-950 m2, ja talojen neliöt vaihtelevat välillä 264-380 m2.

 

Makuuhuoneita on 3-4 riippuen talon mallista ja jokaisella on oma puutarha ja infinity uima-allas pihallaan. Suunnittelun lähtökohtana on ollut moderni, valoisa ja selkeälinjainen asunto ja kaikki talomallit ovatkin erittäin valoisia ja niissä on valtavat ikkunat. Asunnoista on panoraamiset näkymät merelle ja vuorille.

Asuinalue on suljettu portilla ja vartioitu eli hyvin turvallinen. Palvelut ovat lähialueella Mijas Pueblossa sekä Higueronissa, muutaman minuutin ajomatkan päässä. Ensimmäiset villat on jo myyty ja rakennustyöt ovat käynnissä.

Ensimmäisessä kerroksessa on jopa 3 makuuhuonetta, pukuhuone, oma kylpyhuone ja monia terasseja, joista voit nauttia henkeäsalpaavasta näköalasta.


Voit luoda kellarin mieleiseksi, vaikka yksi lisä makuuhuone, elokuvateatteri tai erillinen asunto vieraille.

Vaikka asut kompleksissa, ostat oman yksilöllisen huvilan, joka antaa sinulle taloudellisia etuja, koska kuukausittaista yhteisömaksua ei makseta.

Pyydä lisätietoja meiltä ja varaa oma ihana, aivan uusi kotisi Buena Vistasta.

 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page