top of page

Cape  Cabopino  

3 makuuhuonetta, alkaen 698,000 €

Cape  Cabopino 25 taloa näköalalla Välimerelle.

 

Cape on innovatiivinen asuntohanke Cabopinossa. Tämä meren rannalla oleva ihme sijaitsee Marbellan kunnassa (Malaga), joka on yksi Costa del Solin kauneimmista paikoista. Kiinteistöt sijaitsevat golfkentällä, erinomaisella paikalla, koska se on lähellä sekä kultaista hiekkarantaa että satamaa.

Jos olisit aina kuvitellut itsesi asuvan tilavassa talossa, jossa voit herätä henkeäsalpaaville merinäköaloille, tämä on tilaisuutesi löytää vihdoin unelmiesi talo.

Eksklusiivinen asuinkompleksi, joka koostuu 23 rivitalosta ja 2 itsenäisestä huvilasta Cabopinossa.

Kaikissa majoitusliikkeissämme on kolme omalla kylpyhuoneella varustettua makuuhuonetta, joista on upeat näkymät Välimerelle. Heillä on myös oma uima-allas, tilava terassi ja aurinkoterassi sekä laaja yksityinen puutarha, jossa voit nauttia alueen kirkkaudesta.

Cape sijaitsee Cabopinon golfkentällä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kompleksin kunnioitusta herättävän ympäristönsä ansiosta. Elämä tässä etuoikeutetussa kiinteistössä on varmasti idyllinen golfin ystäville.

 

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta löydät kaikki palvelut: urheilukeskukset, supermarketit, kansainväliset koulut, terveyskeskukset, rantabaarit ja ravintolat sekä kaupalliset ja vapaa-ajan tilat.

 

Lisäksi sekä Málaga-Costa del Solin lentokentälle että pikajuna-asemalle pääsee autolla alle 20 minuutissa. 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page