top of page

Panorámica, Fuengirola    

2-3 makuuhuonetta, alkaen 313,000 €

Laadukkaat asunnot ovat suunniteltu ja toteutettu innovaatisella designilla. Asuinkompleksi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla muutaman metrin päässä Benalmádenan Reserva del Higuerónista ja tarjoaa meille yhden Fuengirolan parhaimmista merinäkymistä. Asunnoissa on 2 ja 3 makuuhuonetta, jotka on rakennettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.

 

Kaikissa asunnoissa on tilavat terassit, keittiöt, jotka on kalustettu ja varustettu huippulaatuisilla laitteilla, kodin automaatio, ilmastointi sekä kaksi pysäköintitilaa ja varasto. Asuinalue jossa hyvin hoidetut yleistilat, 2 suolaisen veden allasta, kuntosali, bisneskeskus, kylpylä ja kaikki palvelut, jotka tarjoavat erinomaisen sijainnin vain muutaman metrin päässä merestä ja 12  minuutin päässä Fuengirolan keskustasta.

 

Nauti rauhallisesta elämästä 24 tunnin vartioinnin ansiosta, vain 200 metrin päässä merestä ja ympäristöstä, jossa on erinomaiset palvelut, kuten upea kansainvälisesti tunnettu hotelli, 3 ravintolaa (joista yksi sisältää 1 Michelin-tähden), kylpylä, padel- ja tenniskenttä, supermarket, kahvilat, pesula jne. Strateginen sijainti Malagan ja Marbellan välissä, muutaman minuutin päässä Benalmadenasta ja Fuengirolasta. Erinomaiset yhteydet, vain 15 minuutin päässä lentokentältä.

Kysy vapaina olevia asuntoja ja niiden pohjapiirrustuksia!
 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%.

bottom of page