Darya Estepona

1-2-3 makuuhuonetta, alkaen 425.000 €

1/15

36 eksklusiivista kotia meren rannalla, tilavilla terasseilla, jotka täyttävät vaativimpien asiakkaiden vaatimukset.

 

Darya Estepona on uusi maamerkki Esteponassa: sen merenrantapaikalla on etuoikeus elää merta ympäri vuoden. Valo, muotoilu ja tila yhdistyvät kodeissa, joissa ylellisyyden käsite tarkoittaa paljon muutakin kuin vain parasta laatua ja erinomaisia ​​palveluita.

 

36 eksklusiivista taloa, joissa on tilavat terassit, jotka täyttävät vaativimpien asiakkaiden vaatimukset.

Ainutlaatuinen paikka, jossa voit asua meren äärellä ympäri vuoden. Darya Estepona tarjoaa mahdollisuuden elää "urbaania elämäntyyliä" poikkeuksellisessa ympäristössä alueen ylellisimmässä rakennuksessa.

Tämä eksklusiivinen kehitystyö seisoo paikassa, jossa meri kohtaa rannan, ja se on ihanteellisella paikalla alueen taiteen, kulttuurin ja gastronomian nauttimiseen. Asukkailla on myös helppo pääsy Costa del Solin monipuolisiin vapaa-ajan- ja viihdemahdollisuuksiin sekä mahdollisuudet harrastaa kaikenlaista urheilua, mukaan lukien kymmeniä golfkenttiä välittömässä läheisyydessä.

 

Luonto, vapaa-aika, gastronomia ja urheilu yhdessä käsitteessä.

 

Silmiinpistävä muotoilu tekee tästä rakennuksesta, joka sijaitsee aivan merenrantapromenadilla, loistava majakka, joka kiinnittää huomion Costa del Solin ylelliselle alueelle.

Tämä innovatiivinen konsepti asettaa epäilemättä uuden arkkitehtonisen vertailukohdan rannikolle, joka on jo saavuttanut ansaitun maailmanlaajuisen maineen.

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTITIIMIIMME

SOITA, WHATSAPPAA TAI 

LÄHETÄ EMAIL:


 

+34 698 438 202  Markus Aho

markus.aho@frameproperties.es

+34  631 85 99 04  Kristian Kaarna

kristian.kaarna@frameproperties.es

VOIT MYÖS LÄHETÄÄ MEILLE ALLA OLEVAN YHTEYSLOMAKKEEN!

SEURAA MEITÄ
  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Frame Properties with Frame Design