top of page

Edge, Estepona     

2-4 makuuhuonetta, alkaen 560,000 €

Edge on luonto, joka muuttuu arkkitehtuuriksi. Sen orgaaniset muodot seuraavat rannikkoa ja päättyvät uima-altaan ympärille. Samaan aikaan rakennukset on rakennettu kuin sisäänkäynti merelle, mikä hämärtää puutarhojen ja rannan hiekan väliset rajat. Se on sekä erityinen että avoin ympäristö, joka sopeutuu ympäristöön ja parantaa sitä Välimeren taustalla.

Terassin osoittavat kohti merta, ja jokaiselle tasolle on muotoiltu korotettu ranta. Sinun tarvitsee vain avata ovi tunteaksesi hiekan jalkojesi alla. Aurinko ja meri hoitavat kaiken muun.

Edgen sydän sykkii kanssasi. Katso itse täysin varustetulla kuntosalilla ja kuntoklubilla, jossa on lämmitetty uima-allas ja spa.

Erityisesti The Edgelle suunniteltu yrityskeskus tekee projektista ainutlaatuisen ja yksilöllisen.

Jos haaveilet yksityisestä puutarhasta, pysy merenpinnan tasolla; Kaikissa pohjakerroksen huoneistoissa on oma maisemoitu alue. Jos haluat terassin, voit valita kahden, kolmen tai neljän makuuhuoneen välillä. Mitä valitsetkin, löydät varmasti oikean vaihtoehdon.

16 kattohuoneistoa

Yksityinen uima-allas on oma tamma nostrum itseäsi kohti. Ja jokaisesta terassista tulee koko ranta. Diafaniset tilat, joissa on kolme tai neljä makuuhuonetta ja ääretön valo, jonka avulla voit nauttia näkymistä kohti horisonttia.

VILLAS

Kaksi neljän makuuhuoneen itsenäistä kotia, niin ainutlaatuisia, että niistä tulee raja keinotekoisten ja luonnollisten elementtien välille. Kahdessa kerroksessa on yksityiset autotallit ja oma panoraamanäkymä Välimeren kaikkiin aamunkoitoihin ja täysikuuöihin.

 

The Edge on ylellinen asuinkompleksi

kehitystä. Sen kodit ja huvilat sopeutuvat Välimeren luonnon orgaanisiin muotoihin.

bottom of page