Elite La Cala Golf, Mijas    

2-3 makuuhuonetta, alkaen 271,000 €

1/34

Elite La Cala Golf on luonnollinen turvapaikka, jossa voit rentoutua ja nauttia kaikista ihmeistä, joita tämä etuoikeutettu sijainti tarjoaa; aurinko, rannat, kulttuuri, vapaa-aika, gastronomia, urheilu ja golf.

 

Tämä asuinalue sijaitsee La Cala Golf Club Resortin vieressä ja sitä ympäröi 3 upeaa golfkenttää, jotka tarjoavat ainutlaatuisen haasteen golfaajalle.

Asuinrakennuksessa on yhteensä 48 asuntoa jaettuna 44 huoneistoon, joissa on 2 ja 3 makuuhuonetta, ylelliset kattohuoneistot ja 4 rivitaloa, joissa on oma puutarha ja uima-allas.

 

Kaikissa asunnoissa on isot terassit itään päin, kattohuoneistoissa myös terassi länteen, jokaisesta on mahtavat näkymät golf kentille, rannikolle ja vuorille. Keittiöt ovat täysin varustettu.

 

On mahdollista myös ostaa asunto skandinaavisen firman kalustamana suljettuun hintaan. Yhtiössä on uima-allas ja puutarha alueet.

Talot ovat suunniteltu nykyaikaisella tyylillä, joka luo harmoonisen, valoisan ja mukavan tilan. Käytetty vain korkealuokkaisia materiaaleja.

Aurinkopaneelit, lämpö- ja äänieristys ja luonnollinen ilmanvaihtojärjestelmä.

Hintaan sisältyy autotallipaikka ja varasto.

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

OTA YHTEYTTÄ MYYNTITIIMIIMME

SOITA, WHATSAPPAA TAI 

LÄHETÄ EMAIL:


 

+34 698 438 202  Markus Aho

markus.aho@frameproperties.es

+34  631 85 99 04  Kristian Kaarna

kristian.kaarna@frameproperties.es

VOIT MYÖS LÄHETÄÄ MEILLE ALLA OLEVAN YHTEYSLOMAKKEEN!

SEURAA MEITÄ
  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Frame Properties with Frame Design