top of page

Flavia Seagardens, Fuengirola

3-5 makuuhuonetta, alkaen 420,000 €

Kymmenen ylellisestä kolmen, neljän ja viiden makuuhuoneen asuntoa jotka sijaitsevat Fuengirolassa, vain neljän minuutin kävelymatkan päässä Fuengirolan rannalta. 

 

Asuntojen sijainti on ajateltu niin että voi nauttia yhteisistä tiloista ja hyödyntää suorat näkymät merelle ja Sohailin linnalle. Kaikissa asunnoissa on suuret terassit molemmissa kerroksissa.

 

Voit valita talojen välillä, yhden jossa on monikäyttöinen huone keskikerroksessa, siinä on 45-65 m²: n luonnonvaloa, tai toisen 55-65 m²: n solariumilla, jossa on ulkoporeallas. Kaikissa asunnoissa on täysin varusteltu keittiö, makuuhuone, jossa on suuri pukuhuone ja kaksi katettua pysäköintitilaa.

 

Ensiluokkaiset materiaalit. Puutarha, aikuisten uima-allas, lastenallas ja oleskelualue. Lyhyen matkan päässä Miramar-ostoskeskuksesta ja hyvin lähellä kaikkia muita palveluita.

“Infografiat ovat vain informatiivisia ilman sopimussuhteita, laatu, väri, huonekalut, keittiön kalusteet ovat likimääräisiä ja niihin voidaan tehdä muutoksia. Huonekalut eivät sisälly kauppaan. “

 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page