top of page

Higuerón West 217, Higuerón  

2-3 makuuhuonetta, alkaen 275,000 €

Higuerón West on aivan uudenlainen, ympäristöystävällinen huippuluokan asuinalue, joka on rauhallisella ja suojaisalla paikalla Fuengirolan rannikolla.

Tyylikkäät, moderneilla mukavuuksilla varustetut huoneistot ja luksushuvilat, valtavat viheralueet ja postikorttimaiset näköalat Välimerelle antavat Higuerón Westille aivan oman luonteensa. Maailmankuulun arkkitehtitoimisto Broadway Malyanin suunnittelemat kahden, kolmen ja neljän makuuhuoneen asunnot ovat ympäristötietoisia ja tyyliltään ajattomia. Huoneistot jakautuvat kolmeen tai neljään kerrokseen pienissä, intiimeissä rakennuksissa.

Asunnot ja huvilat on jaettu pieniin, intiimeihin rakennuksiin, joissa kussakin on 5–7 huoneistoa ja joita ympäröivät huolellisesti suunnitellut, kauniit viheralueet. Tämä tekee alueen ilmapiiristä poikkeuksellisen rauhallisen. Asuntojen avarissa sisätiloissa on hyödynnetty luonnonvaloa, ja ne ovat pienintä yksityiskohtaa myöten tyylikkäitä.

Huoneistot ovat avaria ja tilavia, ja ne on suunniteltu huviloiden kaltaisiksi. Huvilamainen tunnelma on saavutettu omaperäisen lähestymistavan avulla: makuuhuoneet ovat rinteen puolella, jolloin oleskelutiloja on voitu laajentaa kolmanneksen suuremmiksi, ja niitä kasvattavat vielä entisestään tavallista mittavammat terassit.

Higuerón West yhdistyy viereiseen Reserva del Higuerónin lomakeskukseen, jonka ensiluokkaisiin mukavuuksiin asukkaat saavat etusijan. Keskuksessa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä erilaisia sosiaalisia tiloja,  ja siellä toimii myös DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Reserva del Higuerón. Tulevaisuudessa alueelle on tarkoitus rakentaa lasten leikkikenttiä, lemmikkipuisto, luomuviljelypalstoja sekä sähköpyörien ja -autojen latauspisteet. Lisäksi rantaklubille on suunnitteilla kuljetuspalvelu.

Perusetuihin ja -varustukseen lukeutuvat esimerkiksi seuraavat: Keittiön värin valinta, yksityiset pysäköinti- ja varastotilat sekä sähköautojen ja -pyörien latauspisteet. Valinnaisia lisäominaisuuksia; Lattialämmitys huoneiston kaikissa lattiapinnoissa, yhdistetty kesäkeittiö ja grillaustila terassilla, Uima- tai poreallas (luksushuviloissa) ja perustasoa edistyneempi kotiautomaatiojärjestelmä.

Kysy vapaina olevia asuntoja ja niiden pohjapiirrustuksia!
 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%.

bottom of page