top of page

Las Mesas Homes, Estepona  

1-4 makuuhuonetta, alkaen 273,000 €

Asuinrakennus tarjoaa yhteensä 187 yhden, kahden, kolmen tai neljän makuuhuoneen kotia, jotka on jaettu kolmeen eri asuintilaan avantgardistisella muotoilulla, joka sulautuu ympäristöön konsolidoidulla alueella, joka on vain muutaman minuutin päässä rannalta, kaupungin keskustasta ja Esteponan kaupunginosasta. venesatama.

 

Sen etelä-kaakkosuunta hyödyntää luonnollista valoa suurimmaksi osaksi ja sen korkea sijainti tarjoaa upeat näkymät merelle ja / tai kaupunkiin suurilta terasseilta.

 

Jokaisella asuintilalla on miellyttäviä yhteisiä alueita, joihin kuuluu puutarha ja uima-allas. Keskeinen kehitys tarjoaa myös poikkeuksellisen sisäuima-altaan ja täysin varustetun kuntosalin. Lisäksi Mesas Homes tarjoaa 245 pysäköintipaikkaa ja 171 varastotilaa rakennuksen kellarissa.

 

Tilavissa ja täydellisesti valaistuissa huoneissa on olohuone ja ruokasali, jotka on yhdistetty tilavilla terasseilla. Avokeittiöt, joissa on täysin vähän kulutusta käyttävät laitteet, jotka täyttävät kestävyys-, käytännöllisyys- ja mukavuuskriteerit.

 

Tarjoamme erilaisia ​​vaihtoehtoja, jos haluat tehdä kodistasi räätälöityjä.

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page