top of page

Oasis 325 Estepona  

2-3 makuuhuonetta, alkaen 237,000 €

Oasis 325 sijaitsee Esteponan ja Marbellan välissä. Sen sijainti tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät Välimeren rannikolle.  

Málagan lentokentän, luksushotellien, Michelin-tähdellä palkittujen ravintoloiden, golfkenttien ja tenniskenttien, sairaaloiden ja ostoskeskusten ansiosta tällä Málagan rannikon alueella on kaikki mukavuudet, joita mahdollisesti tarvitset aina haluamasi elämäntavan turvaamiseksi.

Oasis 325   tarjoaa mukavuutta ja nautintoa. Materiaalien korkeaa laatua täydentää huippuluokan muotoilu, jonka ovat luoneet arvostettu arkkitehti Joaquín Torres ja hänen A-cero-studionsa. Hanke, joka on myös huomionarvoinen kodien suuntauksen ja sisustuksen suhteen, on suunniteltu erityisesti hyödyntämään luonnollista valoa ja edistämään yhteisöalueiden käyttöä.

Suuret terassit ja tilavat huoneet jatkuvat yhteisille, avoimille ja maisemoiduille alueille. Suuri uima-allas sijaitsee Oasisin keskustassa ja tarjoaa paikan tavata ja rentoutua.

 

Rakennusten ulkopuolelta suojattu ja luonnon ympäröimä vesi näyttää luonnolliselta, yksityiseltä ja rauhalliselta järveltä.

SPA JA GYM

Oasis 325 tarjoaa omistajilleen eksklusiivisen, täydellisen kylpylän, jossa he voivat rentoutua ja uppoutua uima-altaan miellyttävään veteen, nauttia tilavasta porealtaasta. Mene kylpylään ja anna itsesi nauttia kaukana Costa del Solin vilskeestä ja kiireisestä elämästä. Suora pääsy puutarhaan houkuttelee rentoutumaan ja nauttimaan upeista palveluista, joita täydentää pukuhuoneiden ja kylpyhuoneiden alue.

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page