top of page

The Riad, Benalmádena Pueblo  

1-3 makuuhuonetta, alkaen 138,000 €

Riad sijaitsee Costa del Solin sydämessä, Benalmadenan vanhankaupungin keskustassa, muutaman askeleen päässä kaupungintalosta ja kaikista alueen kaupoista ja palveluista.

 

RIAD on luotu mukavuuden keitaaksi, se on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät korkeatasoista taloa kaikilla mukavuuksilla luopumatta keskeisestä sijainnista. RIAD on uudelleentulkinta Välimeren valkoisesta talosta, nykyaikaa ja ylellisyyttä korkealuokkaisilla elementeillä.

Yhteensä on 19 huoneistoa ja kattohuoneistoa, joissa on 1, 2 ja 3 makuuhuonetta, joilla on erilaiset suunnat ja näkymät. Katolla on ainutlaatuinen tila: suolaisen veden uima-allas porealtaalla ja rentoutumisalue, josta näet koko Benalmádenan ja Välimeren.

 

Siinä on myös 20 pysäköintipaikkaa ja varastotilaa kahdella tasolla, suora kulkuramppi kuhunkin niistä on kadulta. Kahden ja kolmen makuuhuoneiden asuntojen hintaan sisältyy autohallipaikka, kattohuoneistoon myös varasto. Varastoja voi ostaa erikseen.

Asuntojen sijainti ja suuntaus antavat sinulle mahdollisuuden nauttia merinäköalasta suurimmasta osasta niistä sen lisäksi, että saat kaiken irti luonnollisesta valosta. Laajat panoraama oleskelu tilat, merimaisema ja valo ovat kohteen päätekijät.

 

RIAD on inspiroitu pehmeiden ja puhtaiden materiaalien luonnollisesta kauneudesta. Kodeissa korkealaatuiset, sileät ja kirkkaat ratkaisut tarjoavat ylellisen ja tyylikkään ilmapiirin koko alueelle.

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page