top of page

South Bay Las Mesas I,II & III, Estepona     

2-4 makuuhuonetta, alkaen 262,000 €

South Bay on inspiroiva, uusi tyylikkäiden ja tilavien huoneistojen ja kattohuoneistojen boutique-projekti, joka sijaitsee korkealla paikalla Esteponan sydämessä. Projektista on upeat merinäkymät, ja se sijaitsee ihanteellisella paikalla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja rannalta.

 

Eksklusiiviset 2–4 makuuhuoneen kodeissa on jaettu uima-allas, kuntosali ja solarium. Uuden kodin porrastettu muotoilu takaa merinäköalan kaikilta terasseilta, mikä antaa tunteen asumisesta kattohuoneistossa.

 

Kohokohtia ovat italialainen design-keittiö huippulaitteilla, ylimitoitetut lattialaatat, päämakuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla. Moderni ja tyylikäs huoneistojen pohjaratkaisu on tehty hyödyntämään luonnonvaloa ja ympäröivää maisemaa täysimääräisesti. Suuret ikkunat kirkastavat kaikkia huoneita, ja niistä on pääsy valtamerelle päin oleville valtaville terasseille.

 

Täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta kosmopoliittista asumista lähellä kaikkia tiloja ja palveluita, South Bay ylittää perinteisen arkkitehtuurin rajat tarjotakseen uuden elämäntavan konseptin yhdistämällä huippulaatuiset materiaalit rohkeaan uuteen inspiroivaan suunnitteluun, suuriin valoisiin asuintiloihin, jotka on liitetty sujuvasti ylisuureille terasseille, joista on lyömättömät merinäkymät kaupunkiin Gibraltarille ja Pohjois-Afrikan rannikolle.

 

Kohokohtia ovat italialainen design-keittiö huippulaitteilla, ylimitoitetut lattialaatat, päämakuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla. Moderni ja tyylikäs huoneistojen pohjaratkaisu toteutettiin hyödyntämään luonnonvaloa ja ympäröivää maisemaa täysimääräisesti. Suuret ikkunat, jotka kirkastavat kaikkia huoneita, pääsevät valtaville terasseille, jotka ovat merelle päin.

 

Suuntaus: Vaihe I & II; etelään ja faasi III itään.

 

Toimituspäivä: Vaihe I toimitetaan. Vaihe II päättyi vuoden 2020 lopussa vuoden 2021 alussa. Vaihe III loppui vuoden 2021 lopussa 2022.

 

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

bottom of page