The Sapphire Estepona

1-2-3 makuuhuonetta, alkaen 670,000 €

1/11

The Sapphire tarjoaa erinomaisen viimeistelyn 14 kodissaan. Suurista ikkunoista on näkymät majesteettisille terasseille, joista voit tarkkailla Välimeren suunnattomuutta.

 

Kotisi on pukeutunut johtavien kansainvälisten tuotemerkkien materiaaleihin, ja siinä on huippuluokan koti-automaatio, joka tekee kodistasi mukavimman ja käytännöllisen paikan sinulle.

 

 

The Sapphire, Costa del Solin helmi. Täysin ylellinen asuinrakennuskompleksi pienen asuntomääränsä ja sijaintinsa vuoksi. 14 huoneistoa, joissa on 1, 2 ja 3 makuuhuonetta ja joista muodostuu aito Eden meren rannalla. Projektilla on ainutlaatuinen ja uraauurtava muotoilu, jolla on korkeimmat laatustandardit.

 

Poikkeuksellinen projekti, jossa jokapäiväinen elämäsi on miellyttävämpi kuin koskaan. Herää joka aamu aaltojen äänelle. Avaa ikkunat ja tunne Välimeren tuulta. Uppoudu ylellisyyteen.

 

The Sapphire  sijaitsee yhdellä Esteponan kaupungin hienoimmista alueista. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä venesatamasta, lähellä kaupungin keskustaa ja erinomaisilla yhteyksillä Puerto Banukseen, Marbellaan sekä Malagan ja Gibraltarin lentokentille.

 

Estepona esittelee rikkaan kulttuuriperinnön ja vanhan kalastajakylän kosmopoliittisen tunnelman, useiden yli 10 golfkentän läheisyydessä ja täydellisen vapaa-ajan tarjoamisen yhdistämisen erityispiirteet. Tähän on lisättävä yli 20 km rantoja, joissa on baareja, ravintoloita ja vesiurheilumahdollisuuksia.

Myyntihintaan lisätään uudiskohteen ALV 10%

OTA YHTEYTTÄ MYYNTITIIMIIMME

SOITA, WHATSAPPAA TAI 

LÄHETÄ EMAIL:


 

+34 698 438 202  Markus Aho

markus.aho@frameproperties.es

+34  631 85 99 04  Kristian Kaarna

kristian.kaarna@frameproperties.es

VOIT MYÖS LÄHETÄÄ MEILLE ALLA OLEVAN YHTEYSLOMAKKEEN!

SEURAA MEITÄ
  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Frame Properties with Frame Design